Skip to main content
Carolina Landh

Expert inom affärsutveckling, ledarskap och ekonomi

NY TRANSAKTIONSRÅDGIVARE I HALLAND Engagerad med driv och motiverad av det mänskliga mötet och av att driva affärer. Med en vilja att hjälpa företag till lyckade affärer där alla parter är nöjda. Beskrivningen passar in på Carolina Landh som är ny transaktionsrådgivare hos oss på Svensk FöretagsFörmedling. Vi har träffat henne för att höra vad som gör att hon kommer vara rätt för dig när du ska genomföra en av ditt livs största affärer.

Rådgivning, affärer och möten med människor

Med bred erfarenhet från både små och stora bolag inom flera olika branscher och roller innehållande coaching och ledarskapsutveckling, utbildning, rekrytering och affärsutveckling är Carolina kompetent för uppdraget. Men, det är ytterligare en kompetens hon vill lyfta fram som sin absolut största styrka.

–       Att vara en engagerad och nyfiken som rådgivare är superviktigt för mig. Jag har stor erfarenhet av att lyssna och ställa rätt frågor, vara lyhörd och drivande så att processen går framåt, beskriver Carolina. Efter att ha jobbat med människor, ledare och företag de senaste 15 åren är detta en del av mitt dna och i alla affärer är det viktigt för mig att alla parter ska känna sig nöjda. Då har processen fungerat!

Närmast kommer Carolina från ett uppdrag som interim verksamhetsledare på Nyföretagarcentrum med affärsrådgivning och affärsutveckling som ansvarsområde. Många av de hon kom i kontakt med där stod inför att köpa bolag och hennes uppgift var att se till att ge rätt råd och använda sitt nätverk för att hjälpa företagaren inför en affär. Hon har även under de senaste åren drivit eget konsultföretag som affärskonsult och coach, affärsutvecklare och marknadsföringsstrateg.

Alla dessa erfarenheter och kompetenser gör att hon förstår människor, förstår verksamheter och förstår när hon hittar rätt matchning. En bra kombination för en transaktionsrådgivare hos Svensk FöretagsFörmedling.

Brett nätverk i Halland och ett härligt Hallandsteam

Carolinas professionella nätverk spänner över många branscher och en mängd olika typer av människor. Hon upplever själv att det är en av hennes styrkor som kommer att gynna Svensk FöretagsFörmedling framåt.

För Carolina är de andra transaktionsrådgivarna inom Svensk FöretagsFörmedling jätteviktiga och hon är stolt över att få vara en del av ett så starkt och professionellt varumärke. Carolina upplever att alla är otroligt kompetenta och kommer med erfarenheter från så olika branscher, vilket är en styrka för hela organisationen. Samverkan med alla inom organisationen är viktigt och hon ser fram emot att få arbeta tillsammans för att fortsätta stärka varumärket och stärka vår position på marknaden.

Tillsammans med kollegan och transaktionsrådgivaren Tomas Lennartsson kommer Carolina att utgå från kontoret i Halmstad och arbeta över stora delar av Halland – från Laholm till Varberg. Tillsammans med Tomas blir de ett härligt team som stärker Svensk FöretagsFörmedling på den lokala marknaden.

fler än 4600 förmedlade företag

Vi har förmedlat 4655 företag

Vill du veta mer om hur vi kan
hjälpa dig att sälja eller köpa ett företag?

Kontakta en transaktionsrådgivare nära
dig. Se våra kontor →

x